To je to što me zanima!

Pokopali dvije sestre: Ubojica je došao do kuće i izrešetao ih

Više od 1000 ljudi došlo je na Miroševac na posljednji ispraćaj Vukosave G. i Milice Z. koje su brutalno ubijene prošlog petka. Policija još uvijek traga za ubojicom
Vidi originalni članak

U petak u 14 sati na Miroševcu su pokopane sestre Vukosava G. (55) i Milica Z. (51) koje je u prošli petak nepoznati napadač  upucao pištoljem u naselju Žuti breg u zagrebačkoj Dubravi.

Podsjetimo, ubojica je došao ispred kuće Vukosave G. i pozvonio na vrata. Čim je Vukosava otvorila, upucao ju je pištoljem. Vukosava je odmah izdahnula, a tada je pucao i na sestru Milicu, koja je umrla u bolnici te na Miličinog supruga Stipu, koji je ranjen u donji dio tijela.

Motiv okrutnog zločina još nije poznat. Mnogi su spominjali Vukosavina sina jedinca Slavka koji je prije nekoliko mjeseci otišao živjeti u Berlin, a navodno je imao probleme s dugovima. No, policija to nije potvrdila. 

Na sprovodu je bilo više od 1000 ljudi. Bilo je dosta policajaca u civilu koji su čuvali zasad jedinog svjedoka pucnjave, Stipu Z., koji je na sprovod došao iz bolnice. Na sprovodu je bio i Vukosavin sin Slavko.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Hrkljus_1 14.12.2013.

    gospodjama pokoj vjecni daruj Gospodine... a kamatarima neovisno o ovom slucaju 40 godina zatvora,to je po meni gori zlocin od ubojstva,eh kad bi policija smjela raditi svoj posao,ali kako ce kad im sefovi suradjuju sa kamatarima

  • archangelgabriel 14.12.2013.

    nači će ga negdje u srbiji ili bosni kako pije kavu.

  • Capafiori 14.12.2013.

    Statistički gledano rezultati ovakvih policijskih istraga svedeni su na nulu. Znači li to da policija nezna svoj posao ili da im građani (zbog osobne zaštite) ne daju dovoljno informacija? Nekako mi se čini da je ovo drugo u pitanju jer danas svjedočiti u ovakvom postupku isto je kao i samostalno omatanje užeta oko vrata. :( Bravo! Za svako ovakvo ubojstvo i njegovo "rješavanje" komotno možemo reći da je nalogodavac i izvršitelj poznat i pokriven svim mogućim zakonima RH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare