To je to što me zanima!

Pokopali mališana: Dječak je umirao u stravičnim mukama

BILO MU JE LOŠE Dječaku je dijagnosticiran Non-Hodgkinov limfom, a bolest je već bila debelo uznapredovala kad su liječnici 4. kolovoza prvi put vidjeli dječaka
Vidi originalni članak

Roditelji su dječaka iz Omišlja na Krku doveli doktoru opće prakse jer je djetetu bilo iznimno loše. Uslijedile su pretrage i brzo se došlo do dijagnoze Non-Hodgkinovog limfoma. Bolest je već bila debelo uznapredovala kad su liječnici 4. kolovoza prvi put vidjeli dječaka.

Roditelji su odbili kemoterapiju i odlučili se na 'alternativno' liječenje. Dječak je umro 30 dana nakon izlaska iz bolnice. Pokopan je u utorak u Omišlju. Od dječaka se oprostilo stotinjak ožalošćenih prijatelja i članova obitelji.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u srijedu.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 142

  • razmisli2x 09.09.2015.

    samo se pitam kolikoooooooo dugo je djete bilo bolesno koliko se mucio dok su ga odveli prvi put doktoru u kakvim mukama je bio. covjek dise za svoje djete, dobije prehladu, pa ga odvedes lijecniku za svaki slucaj da ga pregleda da budes siguran da je samo prehlada u pitanju a ovaj andeo je bio prepusten na nemilost ludih i bescutnih roditelja i zlocudne bolesti, umirao u strasnim mukama bez icije pomoci i zastite. pocivaj u miru mali andele neka te andeli cuvaju.

  • Medicinar_1 09.09.2015.

    Ovaj komentar je za sve one koji se prave pametni. Roditelj svaki misli prvo na to djete a kemoterapija kao takva bi mu produzila muke. Smatram da su dobro postupili i narodna medicina ima ucinka u ljecenju i ublazavanju boli kod teskih bolesti. Samo sto to neki ljecnici i neki koji se prave pametni nece priznat. Mislite da ce lako bit tim roditeljima ako procitaju ove neke budalastine od komentara. Krenite od toga da se stavite u njihovu kozu.

  • DjuroPoliklinika 09.09.2015.

    trunit ćete u paklu to vas sigurno ćeka ,poćivau u miru božjem ćuvali te svi dobri andjeli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare