To je to što me zanima!

Pokopali su Katu Šoljić, hrabru vukovarsku majku

Pokojnu Katu na vukovarskom memorijalnom groblju došla je ispratiti njena rodbina, kćeri, 17 unučadi i 3 praunučadi, ali i političari i uglednici
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina Vukovaraca i pripadnika Hrvatske vojske odalo je posljednju počast vukovarskoj 'majci hrabrost', 84-godišnjoj Kati Šoljić koja je u Domovinskom ratu izgubila četiri sina. Umrla je u zagrebačkom Domu za umirovljenike, do zadnjeg dana boreći se za prava svih stradalnika domovinskog rata, posebice majki poginulih branitelja i evocirajući uspomene na svoje poginule sinove. Pokojnu Katu na vukovarskom memorijalnom groblju došla je ispratiti njena rodbina, kćeri, 17 unučadi i 3 praunučadi, ali i hrvatski političari i uglednici. Među njima je najveću pažnju okupljenih izazvao general Branimir Glavaš, koji je prijatelj obitelji Šoljić, te general Ljubo Česić Rojs.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vincek 15.08.2008.

    o mrtvima sve najbolje. ali po čemu je ona bila hrabra. jel bila na prvoj liniji osim sto je izgubila hrabre sinove. Kasnije je bila izmanipulirana od strane politike i bila iskoristavana za politicke poene određene stranke koju necu imenovati. Ima jos kod mene vise kati soljic koje su izgubile porodice pa nitko nije nikad pisao i posvetio toliku medijsku pozornost toliko godina koliko kati soljic. Žene žive u tugi godinama i nikako da se vrate u normalni zivot. Ostale bez svega u zivotu i o njima ni rijeci po medijima. Imamo mi jacih od kate soljic koji umiru iznutra jer za to nema lijeka. evo toliko od hrvatskog dragovoljca.

  • petruss 12.07.2008.

    napokon se pridružila svojim najmilijima!! Neka joj laka Hrvatska gruda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare