To je to što me zanima!

Pokopali ubijenu Kristinu, baka i majka shrvane: 'Sunce naše...'

Uz pjesmu 'Moj lipi anđele' Olivera Dragojevića tristotinjak se prijatelja i članova obitelji na groblju Markovo polje u ponedjeljak oprostilo od Kristine Krupljan
Vidi originalni članak

Koji je smisao njezine smrti? Smisla nema, riječi su svećenika sa sprovoda osamnaestogodišnje Kristine Krupljan koju je prošlog tjedna ubio David Komšić na zagrebačkoj Volovčici.

POGLEDAJTE VIDEO:



Uz pjesmu 'Moj lipi anđele' Olivera Dragojevića tristotinjak se prijatelja i članova obitelji na groblju Markovo polje u ponedjeljak oprostilo od Kristine. 

Neutješna majka slomila se pred grobom, a baka je dozivala svoju ubijenu unuku.

- Biblija kaže da sve ima svoje vrijeme, ali je li zaista došlo njezino vrijeme - pitao se svećenik pred nazočnima. 

Za njezino ubojstvo, podsjećamo, osumnjičen je njezin bivši dečko David Komšić (19), koji je Kristinu brutalno izbo nožem u automobilu. Trenutno se nalazi u pritvoru u Remetincu, a prijeti mu do 40 godina zatvora.

 

Idi na 24sata

Komentari 245

  • zebra 27 10.12.2017.

    Ja sve vidim - Bog..

  • zebra 27 10.12.2017.

    Ako je ova država nemilosrdna i nepravedna pa mu neće sudit. Vjerujem da će ga što prije sustić Božja pravda još na ovome svijetu.. Ali ako ga ne sustigne onda ga na onome svijetu sigurno čeka sotona s kojom će kad umre živjet vječno u kući pakla.. Samo mu jedno želim kad umre neka bude sotonin rob.. Jer takvog nitkova ne treba žalit ni kad umre, tada će dobit ono što je i zaslužio..

  • CarminaBurana 01.03.2017.

    ne znam tko lud dozvoli ovo snimanje i naslikavanje...respekt za mrtve vise ne postoji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare