To je to što me zanima!

Pokosio tri cure automobilom, djevojka (17) završila u komi

OSIJEK: Nesreća je bila na križanju Gundulićeve i Rokove ulice, a djevojke su hodale Rokovom ulicom i kada su došle do pješačkog prijelaza auto se zaustavio kako bi ih propustio. U tom trenutku je naletio auto iz drugog smjera
Vidi originalni članak

Djevojka (17) iz Osijeka u nedjelju oko 23.40 sati zadobila je teške ozljede mozga nakon što je na nju i još dvije djevojke naletio automobil kojim je upravljao vozač (50).

Jutarnji list javlja kako je muškarcu izmjereno 0,8 promila alkohola u krvi te se nad njim provodi kriminalistička obrada, a trenutačno je u pritvoru. Iz KBC-a Osijek kazali su kako je djevojka trenutačno u induciranoj komi i u životnoj je opasnosti.

Nesreća je bila na križanju Gundulićeve i Rokove ulice u Osijeku, a djevojke su hodale Rokovom ulicom i kada su došle do pješačkog prijelaza auto se zaustavio kako bi ih propustio. Međutim, u tom trenutku je iz drugog smjera dolazio auto te ih je udario dok su prelazile pješački prijelaz.

Ozlijeđena djevojka je bila u društvu vršnjakinje i curice (14), koja je lakše ozlijeđena. 

Idi na 24sata

Komentari 243

  • stylemass 07.02.2014.

    B.B., inače vlasnik Buldoga u Višnjevcu, poznata lokalna pijandura i sirovina sa xy brojem prekršaja no vozačku je i dalje posjedovao jer mu je brat policajac i glatko se sve sređivalo. Stravično. Ovo nije prvi put da je vozio pijan i pravio probleme kojima se čak i višestruko hvalio. Ne moramo ni napominjati da je bio pijan kao letva, ali dakako u novinama piše manja cifrica promila.

  • maliju 23.01.2014.

    Muškarac je B.B. iz Višnjevca, vlasnik pivnice i do sada ga je brat bivši policajac izvlačio iz svega

  • KIKA1976 21.01.2014.

    Moje je da vozači bez obzira koliko promila alkohola imali u krvi nebi trebali uopće sjesti za volan. Curama samo želim brz i uspješan oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare