To je to što me zanima!

Pokraj Čakovca: U frontalnom sudaru ozlijeđeno petero ljudi

Vozačica jednog automobila je, iz još neutvrđenih razloga, prešla na suprotni trak i frontalno se sudarila s drugim automobilom, koji je u tom trenutku naišao
Vidi originalni članak

Na otvorenoj cesti prema Svetom Križu pokraj Čakovca, oko 17 sati, sudarila su se dva automobila. U teškoj nesreći ozlijeđeno je čak petero ljudi.

Vozačica jednog automobila je, iz još neutvrđenih razloga, prešla na suprotni trak i frontalno se sudarila s drugim automobilom koji je u tom trenutku naišao. 

U automobilu vozačice nalazile su se još četiri putnice i sve četiri su ozlijeđene, kao i vozač iz drugog automobila. Svih petero zbrinuti su u Županijskoj bolnici Čakovec, dok vozačica nije ozlijeđena. Kvalifikacije ozljeda za sada su još nepoznate.

Na teren su izašle sve nadležne ekipe, vrši se očevid, a u spašavanju putnika sudjelovali su i vatrogasci. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • AmirPfeiffer 04.03.2014.

    folciku nista nemoze izbacit sa ceste

  • Prva Proleterska 02.03.2014.

    Preći na suprotnu stranu u terminologiji znaći - skrenuti sa pomicanjem volana - na suprotnu stranu. To se može dogoditi radi zabave u avtu , prićanja i gkledanja suvozaća umjeso ceste, biranje radiostanice, ubacivanjem CD, telefoniranjem , nesvešću. A kad auto zanese na drugu stranu tako , da pokaže drugome auto svoj desni bok onda se zna da je došlo do proklizavanja i zanošenja !

  • šiš 02.03.2014.

    Bitno da nema težih ozljeda,šok je neizbježan. Brz oporavak im želim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare