To je to što me zanima!

Pokraj Molvi se utopio čovjek i to pred očima svoje unuke

Kako je na jezeru uz M. L. bila i njegova malodobna unuka, ona je vidjevši da joj djed nestaje pod vodom digla uzbunu. U pomoć su priskočili kupači, no prekasno
Vidi originalni članak

M. L. (66) iz Molvi utopio se u subotu oko 13.45 sati na jezeru Čingi-Lingi, pokraj Molvi. Kako je na jezeru uz M. L. bila i njegova malodobna unuka, ona je vidjevši da joj djed nestaje pod vodom digla uzbunu. Odmah su skočili okupljeni kupači, a nesretnog je muškarca na nekih 10 metara udaljenosti od obale i na dubini od tri metra pronašao ribolovac. 

Pokušali su ga reanimirati, ali sve je bilo uzalud. Dežurni mrtvozornik je konstatirao da se radi o utapanju, jer na tijelu nema nikakvih tragova koji bi upućivali na nasilnu smrt. Ovo je već četvrta ovoljetna žrtva utapanja koprivničko-križevačkom na području.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • rđa 24.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • rđa 24.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Say_No_to_Ero 15.08.2012.

    Dešava se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare