To je to što me zanima!

Petero u prikolici: Žena pala pa je vozačica traktora pregazila

Žena (75) poginula je oko 15 sati u Donjem Orešju kod Sv. Ivana Zeline. Pregazio ju je traktor kojim je upravljala vozačica Lj.M. (54). Više mještana išlo je u vinograd
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u četvrtak oko 15 sati u mjestu Donje Orešje kod Sv. Ivana Zeline poginula je žena M. K. (75). Ona je bila u prikolici traktora koja se prevrnula na uzbrdici te je žena pala na cestu, a traktor ju je pregazio. Traktor je vozila LJ. M. (54). U prikolici je bilo još petero mještana koji su išli u vinograd.

- Sve se dogodilo jako brzo, nisam ni shvatila kako. Još sam u šoku - rekla nam je Božica Bobinec, koja je bila u prikolici kad se dogodila nesreća. Lakše je ozlijedila ruku. Njezin suprug Ivan također je bio u prikolici.

- Bili smo na uzbrdici i iz suprotnog smjera naišao je auto. Zaustavili smo se i onda opet krenuli, valjda je to bilo prenaglo. Ne znam što se i kako dogodilo, ali odjednom smo se prevrnuli - rekao je Ivan, koji je pomogao izvući nesretnu ženu ispod traktora. 

Kaže da je još bila živa te da je Hitna pomoć došla vrlo brzo. No, žena je ubrzo preminula i nisu joj mogli pomoći. Očevid je trajao cijelo poslijepodne.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • snjezana9 04.07.2014.

    Maknite sliku

  • digić 04.07.2014.

    Kaj baba vozi traktor nemrem vjerovati,a kaj muž doma kuha večeru.

  • kala40 04.07.2014.

    ne kuzim bas kako je doslo do nesrece jer je lose napisano

Komentiraj...
Vidi sve komentare