To je to što me zanima!

Pokrao je turiste na odmorištu: Ostali bez novaca i mobitela

Lopov je na odmorištu kraj Lipovljana iskoristio nepažnju žene i muškarca dok su se nalazili izvan vozila te s prednjeg sjedišta ukrao torbicu, bankovnu karticu i druge osobne stvari
Vidi originalni članak

Na odmorištu autoceste kod Lipovljana nepoznati je počinitelj u četvrtak oko 23 sata na štetu dvoje njemačkih državljana starih 63 i 68 godina počinio krađu.

Iskoristio je nepažnju žene i muškarca dok su se nalazili izvan vozila te s prednjeg sjedišta ukrao torbicu, u kojoj su se uz novac i osobne dokumente nalazila dva mobitela, bankovna kartica i druge osobne stvari, sve vrijedno oko 7 tisuća kuna.

Inače, na takvim odmorištima uz autoceste vrebaju i kradljivci koriste priliku, pogotovu noću kada umorni vozači neoprezno ostavljaju dokumente i druge stvari što kradljivi obilato koriste. Kradu i gorivo iz kamiona iz spremnika kamiona i sve drugo što im je nadohvat. Policija traga za počiniteljem. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dobro jutro 11.06.2016.

    sve table smederevo i drugi gradici iz Srbije,ono zlatni lancic na pod finta pa prodaji ili kradi gdje si policijo umjesto da na odmoristu ispijas kave legitimisi sumljivce

  • Battler 10.06.2016.

    Ja sumnjam na jednu nacionalnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare