To je to što me zanima!

'Pokrenite restrukturiranje 3. maja, ne čekajte Bruxelles'

Zlatko Komadina je predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću i resornim ministrima uputio pismo vezano uz brodogradilišta u kojem poziva da se nađe hitno rješenje
Vidi originalni članak

 Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina u petak je pozvao na hitno rješavanje problema brodogradilišta „3. maj“ i predložio Vladi da pokrene provedbu plana restrukturiranja brodogradilišta ne čekajući briselsku administraciju.

Župan Zlatko Komadina je predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću i resornim ministrima uputio pismo, priopćeno je iz Primorko-goranske županije.

„Poštovani Predsjedniče Vlade Republike Hrvatske, izražavam podršku opravdanim zahtjevima radnika 3. maja,  koji legitimnim akcijama traže isplatu svojih plaća te još jednom pozivam upravu Uljanika i Vladu da hitno iznađu održivo rješenje, ne samo za podmirenje obaveza prema radnicima već i nastavak proizvodnje na Kantridi.

Predlažem da Vlada Republike Hrvatske pokrene provedbu plana restrukturiranja ne čekajući briselsku administraciju,“ stoji u pismu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • arimmer 26.08.2018.

    Brodogradilista su privatna. Zasto bi vlada trosila novac poreznih obveznika na privatne firme? To doslovce znaci da ce vlada uzimati iz dzepa siromasnim Konzumovim blagajnicama i po tko zna koji puta "spasavati radna mjesta" u brodogradilistima. Ako brodogradilista nisu u stanju zaradjivati, trebaju propasti. I to je otprilike sve.

  • Tibo1 25.08.2018.

    a koliko stoljeca zelite da gradite brodove koji daju minus zaradu ?

  • 25.08.2018.

    Komadina....ostal komadina i bit ćeš komadina

Komentiraj...
Vidi sve komentare