To je to što me zanima!

Pokrenuta istraga o splavu u Beogradu: 'Istražujemo vezove, stabilnost, dozvole i broj ljudi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kada to bude fizički moguće, bit će naloženo provođenje potrebnih vještačenja kako bi se utvrdila stabilnost prilaznog mosta, kompletne platforme i vezova, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo u Beogradu naložilo je nadležnoj policijskoj upravi da poduzmu sve mjere iz svoje nadležnosti, uključujući i prikupljanje svih potrebnih saznanja od građana koji su se nalazili na splavu "Kartel", koji je potonuo u noći između subote i nedjelje, piše Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada to bude fizički moguće, bit će naloženo provođenje potrebnih vještačenja kako bi se utvrdila stabilnost prilaznog mosta, kompletne platforme i vezova - stoji u priopćenju.

Također je izdan nalog nadležnim inspekcijama da utvrde ima li navedena splav sve potrebne dozvole te je li broj osoba koje su posjetile splav bio u skladu s propisima.

PROPAO KAO TITANIK Pogledajte kako je potonula beogradska splav: Cure skakale u vodu u minicama i štiklama

Podsjetimo, splav 'Kartel' potonula je sinoć dok su stotine mladih bile na njoj slušajući koncert repera Cunamija. U jednom trenutku nastao je kaos i splav je počela tonuti. Nema poginulih ni ozlijeđenih, rekao je načelnik Sektora za hitna stanja (SVS) Luka Čaušić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • seaman 24.12.2023.

    Tko vodi istragu? Lučka kapetanija iz Surdulice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare