To je to što me zanima!

Pokušaj ubojstva: Tinejdžer (18) nožem ubo mladića (26)

Ozlijeđenom su pomogli liječnici u bolnicu u Vinkovcima koji su utvrdili da je lakše ozlijeđen. Policija je izvijestila kako je nad tinejdžerom (18) krim istraga
Vidi originalni članak

Nakon svađe tinejdžer (18) je nožem ubo mladića (26) iz Račinovaca u kući u Gunji. Ozlijeđenom su pomogli liječnici u bolnicu u Vinkovcima koji su utvrdili da je lakše ozlijeđen. Policija je izvijestila kako je nad tinejdžerom krim istraga jer se sumnja da je mladića pokušao ubiti. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nxeni 28.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • be yourself 27.06.2012.

    Gdje su ona stara vremena kad je milicajac Pero znao sve huligane na tribini poimence i samo im lagano prišao i stavio bi prst preko usta na "psst". Huligani zanijemiše u sekundi. Ako nisu, prebio bi ih preventive radi iako nebi radili sranja nego bi samo bili nekulturni i nikad nije bilo nikakvih sranja.

  • muky2508 27.06.2012.

    .....nekad sam mislila da se to ne događa kod nas...da postoje delikventi samo u drugim zemljama....pa kuda to vodi...oko nas žive monstrumi i čudovišta....treba ih doživotno kazniti...jer tko jednom učini nešto takvo opet će....

Komentiraj...
Vidi sve komentare