To je to što me zanima!

Pokušao je ubiti ženu dva puta: Htio uzeti novac od osiguranja

Zapovjednik u vojsci prvo je otvorio ventile u kuhinji i pustio da izlazi plin nadajući se da će se žena Ugušiti. Potom je izvadio ključne dijelove na njenom padobranu kako se ne bi otvorio
Vidi originalni članak

Zapovjednik u vojsci Emile Cilliers  (37) i njegova draga Victoria sudbonosno 'da'. izrekli su 2011. u Cape Townu, u Južnoafričkoj Republici. 
 
- Bilo je jasno da su zaljubljeni. Vjenčanje je bilo jako romantično. Sjećam se da je kleknuo pred njom i izrekao svoje zavjete, bio je užasno sretan što je ženi - ispričala je fotografkinja koja ih je snimala. Na luksuznu svadbu stiglo je 40-ak gostiju iz cijelog svijeta. Šest godina kasnije Cilliers je osumnjičen za pokušaj ubojstva supruge, javlja Daily Mail.

Prvi put Ciliers je otvorio ventile u kuhinji i pustio da iz njih izlazi plin. Nakon toga je izašao iz kuće pod izgovorom da ide na put, nadajući se da će se njegova žena ugušiti. Ona ga je kasnije u zezanciji pitala: Zar me to pokušavaš ubiti?!

Nakon što mu plan nije uspio, Ciliers je ženi koja je iskusna padobranka i instruktorica predložio da za vikend idu skakati padobranom. Kad je Victoria skočila iz aviona, oba padobrana su zakazala i ona je pala na zemlju s 1200 metara visine. Pukom srećom je preživjela. U nesreći je teško ozlijeđena - slomila je rebra,  ključnu kost, noge i ozlijedila kralježnicu. Tri tjedna ležala je u bolnici.

Kasnije je na sudu utvrđeno da je netko kopao po njenoj opremi i namjerno uklonio ključne dijelove padobrana zbog čega se nije htio otvoriti.

Ciliers je varao ženu s ljubavnicom Stefanie Goller koju je upoznao na Tinderu.

Lagao joj je da Victorija imala aferu i da je rodila dijete drugom muškarcu. Na sudu je predočeno i da je Ciliers, dok je bio u braku s Victorijom, spavao sa svojom bivšom ženom Carly.

Ciliers je prema podacima iz 2015. dugovao 22.000 funta. Navodno je vjerovao da će u slučaju Victorijine smrti dobiti 120.000 funta od životnog osiguranja. 

Međutim, nije znao da je Victoria 2014. promijenila oporuku i da je iz nje izbacila svog supruga jer nije vjerovala da će znati sam baratati novcem.

Ciliers poriče krivnju za obje optužbe. Suđenje se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dundu 08.10.2017.

    a možda je krivo i novo lice s oporuke

  • _l_ 06.10.2017.

    bolje da ju je zdravo seljački zadavio golim rukama nego što je smišljao kojekakve druge načine...

  • biciklist 06.10.2017.

    Žena ima dobrog Anđela čuvara

Komentiraj...
Vidi sve komentare