Obavijesti

News

Komentari 28

Pokušao je ubiti ženu dva puta: Htio uzeti novac od osiguranja

Pokušao je ubiti ženu dva puta: Htio uzeti novac od osiguranja
4

Zapovjednik u vojsci prvo je otvorio ventile u kuhinji i pustio da izlazi plin nadajući se da će se žena Ugušiti. Potom je izvadio ključne dijelove na njenom padobranu kako se ne bi otvorio

VIDEO

Zapovjednik u vojsci Emile Cilliers  (37) i njegova draga Victoria sudbonosno 'da'. izrekli su 2011. u Cape Townu, u Južnoafričkoj Republici. 
 
- Bilo je jasno da su zaljubljeni. Vjenčanje je bilo jako romantično. Sjećam se da je kleknuo pred njom i izrekao svoje zavjete, bio je užasno sretan što je ženi - ispričala je fotografkinja koja ih je snimala. Na luksuznu svadbu stiglo je 40-ak gostiju iz cijelog svijeta. Šest godina kasnije Cilliers je osumnjičen za pokušaj ubojstva supruge, javlja Daily Mail.

Prvi put Ciliers je otvorio ventile u kuhinji i pustio da iz njih izlazi plin. Nakon toga je izašao iz kuće pod izgovorom da ide na put, nadajući se da će se njegova žena ugušiti. Ona ga je kasnije u zezanciji pitala: Zar me to pokušavaš ubiti?!

Nakon što mu plan nije uspio, Ciliers je ženi koja je iskusna padobranka i instruktorica predložio da za vikend idu skakati padobranom. Kad je Victoria skočila iz aviona, oba padobrana su zakazala i ona je pala na zemlju s 1200 metara visine. Pukom srećom je preživjela. U nesreći je teško ozlijeđena - slomila je rebra,  ključnu kost, noge i ozlijedila kralježnicu. Tri tjedna ležala je u bolnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kasnije je na sudu utvrđeno da je netko kopao po njenoj opremi i namjerno uklonio ključne dijelove padobrana zbog čega se nije htio otvoriti.

Ciliers je varao ženu s ljubavnicom Stefanie Goller koju je upoznao na Tinderu.

Lagao joj je da Victorija imala aferu i da je rodila dijete drugom muškarcu. Na sudu je predočeno i da je Ciliers, dok je bio u braku s Victorijom, spavao sa svojom bivšom ženom Carly.

Ciliers je prema podacima iz 2015. dugovao 22.000 funta. Navodno je vjerovao da će u slučaju Victorijine smrti dobiti 120.000 funta od životnog osiguranja. 

Međutim, nije znao da je Victoria 2014. promijenila oporuku i da je iz nje izbacila svog supruga jer nije vjerovala da će znati sam baratati novcem.

Ciliers poriče krivnju za obje optužbe. Suđenje se nastavlja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina