To je to što me zanima!

Pokušao pregaziti policajca u Zadru: Uhićen je vozač BMW-a

Uhićeni muškarac se trenutno nalazi u prostorijama policije, a policija će o detaljima izvijestiti nakon provedenog kriminalističkog istraživanja. Bit će prijavljen za pokušaj ubojstva i još niz kaznenih djela
Vidi originalni članak

U unutrašnjosti Hrvatske jutros je uhićen 32-godišnjak za kojim je policija intenzivno tragala od utorka nakon što je u Zadru pokušao pregaziti policajca. 

Podsjetimo, zbog njega se ulicama Zadra odvijala prava filmska potjera. Sve je započelo nakon što je nepoznati muškarac u utorak oko 21 sat natočio gorivo na jednoj benzinskoj crpki te se udaljio bez da je platio račun. Ubrzo nakon toga, oko 21.50 sati u Ulici Put Gumlina nepoznata osoba je provalila u skladište obrta, gdje ga je zatekao član obitelji vlasnika pa je provalnik pobjegao autom.

POTJERA U ZADRU Htio pregaziti policajca: Prošle godine pobjegao je iz zatvora

Policija je iza 23 sata u neposrednoj blizini trgovine u Ulici Put Gaja uočila parkirani BMW požeških oznaka. Vozača su tražili da izađe iz auta, ali je odbio i dao gas pa udario u susjedni parkirani auto i krenuo na policajca. Srećom, policajac je izbjegao udar skočivši preko zida, a nakon toga su mu pucali u pneumatike. Nastavio je voziti do Melade, a nakon toga je napustio oštećeno vozilo i pobjegao. 

Uhićeni muškarac se trenutno nalazi u prostorijama policije, a policija će o detaljima izvijestiti nakon provedenog kriminalističkog istraživanja. 

PRIJE TOGA HARAČIO PO GRADU Potjera u Zadru: Htio pregaziti policajca pa mu pucali u gume

Kako doznajemo, kazneno će ga prijaviti za pokušaj teškog ubojstva i još niz kaznenih dijela zbog krađe auta te bježanja policiji.  

Idi na 24sata

Komentari 26

  • božanstvena_komedija 02.12.2018.

    Da nije opet Daruvarac u akciji?

  • libeluli 02.12.2018.

    Nema imena, nomen nescio....dajte bar "registarsku oznaku" osobe...npr. ZD, ŠI, ST, ZG, DA, BJ, PŽ, OS etc.

  • TITO LEGENDA HEROJ 01.12.2018.

    da im je još i zapjevao dobio bi momentalnu smrtnu kaznu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare