To je to što me zanima!

Pokušao se spaliti kod zgrade skupštine u centru Zaječara

Bratislav Đorđević (36) polio se benzinom kada je uskočila policija i spriječila samoubojstvo. U pismu se požalio na neimaštinu i na to jer nije mogao naći posao
Vidi originalni članak

Nakon što se demobilizirani vojnik Nermin Selimović pokušao zapaliti u Sarajevu, na isti se potez iz sličnih razloga odlučio i 36-godišnji Bratislav Đorđević u susjednoj Srbiji.

Bivši zatvorenik se pokušao zapaliti ispred zgrade gradske skupštine u centru Zaječara. Polio se benzinom kada je uskočila policija i spriječila samoubojstvo. Zaječarac je prebačen u zdravstveni centar.

Kako prenosi Blic, Đorđević je napisao i oproštajno pismo u kojemu se požalio na neimaštinu i naveo kako nije mogao pronaći posao nakon što je prije pet mjeseci izažao iz zatvora.

"Danima i danima jedem samo isušeni kruh i spavam po podrumima. Danima se ne kupam. U džepu imam samo 135 dinara. Ja više ne mogu izdržati zimu i glad. Zapalit ću se ispred zgrade općine kako bi se drugima pomoglo na vrijeme", stoji u pismu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Casper_1 23.01.2012.

    Na balkanu se prvo nesto mora desit da bi se NESTO poduzelo sto se tice ovakvi slucajeva..zao mi je covjeka..

  • axlica 20.01.2012.

    pažnja pažnja, u toliko i toliko sati dođite s novinarima tu i tu, jer se ja želim ubit i onda ću to napravit teatralno. ili neću ako me odgovorite. ali obavezno me u novine stavite!!!

  • Diba 20.01.2012.

    žalosno, ali jadni čovjeće kad već hoćeš da pališ onda pali one što su doveli da živiš takvim životom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare