To je to što me zanima!

Pokušao ubiti cimera (86) zbog svjetskog prvenstva

Josip (76) nožem je pokušao ubiti cimera u Domu za starije i nemoćne osobe u Petrinji, Ranka K. (86). Stavio mu je ručnik na lice dok je spavao...
Vidi originalni članak

Štićenik Domu za starije i nemoćne u Petrinji, Josip C. (76) napao je svog cimera Ranka K. (86) i nožem mu nanio teške ozlijede. Dok je Ranko spavao Josip mu je stavio ručnik na usta te ga nekoliko puta ubo i pobjegao iz sobe. Jaukanje ranjenog Ranka čuli su susjedi koji su pozvali policiju i hitnu. Policajci su odbjeglog Josipa pronašli u podrumu doma. Uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva će ga dovesti istražnom sucu Županijskog suda u Sisku. Ozlijeđeni Ranko oporavlja se u sisačkoj bolnici. Kako doznajemo, Josip i Ranko u Domu su smješteni preko centra za socijalnu skrb i zajedno su u sobi od 2004. godine. Navodno je Josip već u nekoliko navrata pokazivao agresivno ponašanje prema svom cimeru. Priča u Domu kaže kako su se njih dvojica posvađala zbog prebacivanja televizijskih programa za vrijeme nogometne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva.
Iva Hranitelj, glasnogovornica Sisačko - moslavačke policije kaže kako je tijekom razgovora s korisnicima Doma utvrđeno da je duže vrijeme postojala netrpeljivost između Crepara i Kutlića.
- Ostale okolnosti će se znati nakon završenog očevida. Točan razlog pokušaja ubojstva još ne znamo - kaže Hranitelj. Kako doznajemo, korisnici Doma su se nakon sinoćnjeg incidenta pobunili i ne žele da Josip više bude štićenik Doma. Očekuju od ravnateljice da će ispuniti njihov zahtjev.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • shawshank 17.06.2010.

    @parsifal da naravno svo zlo ovoga svijeta proizlazi iz nogometa.. kako da ne. Kao kada su nekada roditelji branili djeci rock ploče jer je to vražji posao, svašta..Huligani bi i bez nogometa bili huligani a oni koji se klade našli bi već na čemu trošiti lovu.

  • pero 4000 17.06.2010.

    ahahahahahahahahahahahahahahahaha ludjelo ahahahaahhaha

  • Roxor 17.06.2010.

    koji novinari na pocetku teksta napisu inicijale prezimena a na kraju teksta ga napisu oba prezimena

Komentiraj...
Vidi sve komentare