To je to što me zanima!

Pokušao ubiti majku, traže da mu se produlji istražni zatvor

Optuženik (35) je 6. prosinca prošle godine u obiteljskoj kući u okolici Varaždina pretukao svoju 59-godišnju majku koju je dulje vremena zlostavljao. Bacio ju je na pod i više je puta udario u glavu
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv muškarca (35) koji je prošle godine pijan pretukao i gotovo ubio svoju majku.

Terete ga za kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva, a u optužnici je predloženo i da se okrivljeniku uz kaznu izrekne sigurnosna mjera obveznog liječenja od ovisnosti.

Nasilnik je u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo i da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Optužnica ga tereti da je 6. prosinca prošle godine u obiteljskoj kući u okolici Varaždina pretukao svoju 59-godišnju majku koju je dulje vremena zlostavljao. U pijanom stanju bacio ju je na pod i više je puta udario u glavu. 

Nesretna žena imala je višestruke prijelome u području glave i ozljede mozga, nakon čega je završila u komi, a život su joj spasili hitnom operacijom. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare