To je to što me zanima!

Pokvarila im se dva vlaka: Ima li smisla do Splita ići HŽ-om?

Lokomotiva vlaka koji je u nedjelju krenuo iz Zagreba prema Splitu pokvarila se u kolodvoru Lovinac. Po putnike su poslali zamjenski vlak, no i on se pokvario...
Vidi originalni članak

Lokomotiva vlaka, koji je u nedjelju u 12.45 sati sa zagrebačkog Glavnog kolodvora krenuo prema Splitu, pokvarila se na kolodvoru Lovinac. Po putnike su poslali zamjenski vlak, no i on se pokvario. Tada su po putnike, koji su čekali tri sata, poslali autobus. 

Putnicima su, kažu u HŽ-u, podijelili vodu te su put nastavili autobusom koji ih je dovezao do cilja. HŽ se putnicima ispričao zbog čekanja i kašnjenja.  

Idi na 24sata

Komentari 131

  • fijuman 24.06.2013.

    Valjda će sada nakon ovakve blamaže konačno netko od rukovodećih iz HŽ-a odgovarati za nemar i štetu ionako poljuljanom ugledu tog giga poduzeća. Pa ionako menadžeri i direktori imaju velike plaće,menadžerske ugovore i otpremnine pa neka sad odgovaraju za ovakve propuste.

  • mamba5 24.06.2013.

    U prošlu subotu 22.6,putujem iz SL.Broda za Zgb,vlak stajao oko sat i pol na stanici LUDINA,dolazi kondukter i obavještava putnike da slobodno izađu van jer je lokomotiva u kvaru te da dolazi drugi brzi vlak koji se zatim pretvara u putnički i do Zgb staje doslovno kod svake šljive.Krenuo sam iz Broda u 11 a došao oko17 sati u Zgb.Dakle 6 sati vožnje,bez vode,bez ispričnice....nikad više!

  • Hećim 24.06.2013.

    Loš naslov, treba glasiti '' I zadnja dva vlaka su se pokvarila '' ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare