To je to što me zanima!

Pola komisije u bolnici: Kuverte s glasačkim listićima otrovne?

Tijekom brojanja glasova iz Srbije na Kosovu nakon izbora, nekoliko članova komisije navodno su dobili alergiju na rukama i licu te završili u bolnici. Sumnja se da su otrovani
Vidi originalni članak

Zbog "mirisa kuverti" prekinuta je verifikacija i brojanje glasova nedavno održanih kosovskih izbora u Centru za brojanje glasova Centralne izborne komisije (CIK) u Prištini, javlja Gazeta Expres. Navodno se radi o kuvertama koje su stigle iz Srbije, a neki članovi komisije dobili su alergiju na rukama i licu nakon što su ih dirali. 

Iz prostorije u kojoj su prebrojavali glasove izbacili su predstavnike Srpske liste koji se nisu žalili ni na kakve tegobe, a zatim su pozvali i specijalni tim policije koja je krenula istraživati slučaj, piše Kurir. Navodno se radi o više od 3400 glasova koji su pristigli iz Srbije. 

Djelatnici CIK-a prvo su prebačeni u Centar porodične medicine, a zatim na druge odjele KBC Kosova i trenutno su stabilno, javlja Beta.rs. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • volter 14.10.2019.

    Prirodno alergicni na srbe.

  • 14.10.2019.

    A Srbima u komisiji ništa ? Na snimku se jasno vidi kako Albanci , članovi komisije , kao po komandi ustaju u isto vreme i simuliraju trovanje . Ovo će Ameri podržati bez ikakvih dokaza . Hrvati će podržati , mada ne veruju u to . Eto sa kim Srbi imaju posla .

  • intellectus 13.10.2019.

    Ne nisu to ONI, Vukovar, Škabrnja, Dubrovnik, Srebrenica.......ne nisu to ONI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare