To je to što me zanima!

Polančec: Draga Jadranka u knjizi ću napisati baš sve

Damir Polančec iz Remetinca je vrhu HDZ-a i premijerki napisao dva pisa. Raspitivao se za svoj status u stranci. Najavio je i da će napisati knjigu
Vidi originalni članak

Damir Polančec, bivši potpredsjednik Vlade, predsjedništvu HDZ-a iz pritvora piše pisma i traži od njih da mu objasne kakav je njegov trenutni stranački status. Navodno im je, piše Novi list, preko istražnog suca Krešimira Devčića uputio dva opširna pisma. Naslovio ih je na glavnog tajnika HDZ-a, Branka Bačića. Bačić je rekao kako će u srijedu poslati Polančecu pismo kako bi mu odgovorio na sve što ga zanima. Naveo je kako je Polančec još član HDZ-a, ali je sada sve na Sudu časti. Istaknuo je da HDZ ne tvrdi da je Polančec za bilo što kriv dok se to ne dokaže. Bačić je naglasio kako je premijerka Kosor u više navrata rekla da se HDZ neće miješati u rad pravosuđa, USKOK-a i policije. Navodno se Polančec u pismima obratio i izravno premijerki Jadranki Kosor i to riječima: 'Draga Jadranka'. Raspitivao se o saborskom istražnom povjerenstvu za utvrđivanje činjenica o privatizaciji Ine. Izrazio je želju da ga pozovu kao svjedoka da kaže sve što zna o ugovoru s MOL-om. U drugom pismu Damir Polančec je obavijestio vrh HDZ-a da će napisati knjigu o svemu što je prethodilo njegovom odlasku u Remetinec.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • mmarek10 02.06.2010.

    joj meni majko moja, jel vi stvarno mislite da će polanćec za išta biti kriv. krivnja se neće dokazati, za sve će biti okrivljeni loši politićki potezi, knjiga neće nikada izaći a oni će na kraju svi zajedno na svečani ručak ili večeru presretni i zadovoljni kako su preveslali stoku sitnog zuba (nas)

  • OMG 02.06.2010.

    ...pisi, pisi....to ce ti mozda biti jedina, posteno stecena zarada...

  • Huck 02.06.2010.

    Rumenko, zar to ti NJIMA prijetiš??? Kasno! Ima Jaca svoga konja za trku! HDZ zna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare