To je to što me zanima!

Polančec: Nakon politike htio bih imati svoju tvrtku

Potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Damir Polančec nakon odlaska iz politike i rada u Vladi ima veliku želju otvoriti vlastitu tvrtku
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Damir Polančec nakon odlaska iz politike otvorit će vlastitu tvrtku, piše Večernji list. U petak je bio na sastanku sa stotinjak Podravkinih menadžera u Koprivnici. Opovrgnuo je glasine koje kruže Koprivnicom da će preuzeti čelno mjesto u upravi Podravke. Zadovoljan je rezultatima koje je u manje od godinu dana postigao menadžment koji su instalirali on i Josip Friščić (HSS).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • boresky 08.05.2009.

    Vrtni patuljak u biznisu,haha!!!Budeš Polančec imal firmu jer si se nagrabio para koje nisi zaslužio ni u ludilu!Dasj ostavku i spasi nas!!!

  • Gatsby 08.05.2009.

    Naturlich, to je praksa, nismo ni mislili da će raditi kao kondukter u ZET-u, i naravno , neće učestvovati na namještenim tenderima, neće koristiti \"poslovne\" veze koje je uspostavio kao ministar, neće se baviti trgovinom i uvozom nego proizvodnjom i izvozom zdrave hrane, mlijeka i mesa... I na kraju opet ista priča, za prva 3 milijuna me ništa ne pitajte, ostalo sam sve pošteno zaradio!

  • kamenica 08.05.2009.

    Ma daj,baš si skroman...

Komentiraj...
Vidi sve komentare