To je to što me zanima!

Polančec od ponedjeljka ide u zatvor, vikendom će biti vani

Bivši potpredsjednik Sanaderove Vlade na odsluženje kazne trebao se javiti u kolovozu, ali dobio je odgodu zbog problema sa zdravljem. Osuđen je na 10 mjeseci
Vidi originalni članak

Bivši potpredsjednik Sanaderove Vlade, Damir Polančec u ponedjeljak se ide javiti u Remetinec na odsluženje kazne od 10 mjeseci zatvora. Iako se još ne zna u koji zatvor će biti prebačen na odsluženje kazne, to će vjerojatno biti neka od kaznionica otvorenog tipa.

Tijekom boravka u zatvoru najvjerojatnije će moći odlaziti na posao, a trebao bi imati i slobodne vikende. U zatvoru bi trebao samo prespavati, a bit će u nekoj od višekrevetnih soba. 

Polančec je u zatvor trebao ići još u kolovozu, ali dobio je odgodu zbog zdravstvenih problema. Na zatvorsku kaznu je osuđen zbog isplate pola milijuna kuna iz državnoga proračuna vukovarskom odvjetniku Petru Miletiću za nepotrebnu i neprofesionalno napravljenu studiju o konvalidaciji mirovina iz doba Domovinskog rata.



Idi na 24sata

Komentari 92

  • BobaBojcic 14.10.2012.

    Hvala hrvatskoj vladi i politicarima kao i tom sudcu sto nas drze kao stoku i sto se prema nama ponasaju kao prema stoci! Ubijate u ljudima i posljednju nadu da ce ikada ova banana drzava doci u red . Samo dalje povlastavajte kriminalce, lopove i robovlasnike a nas male ljude ko hebe!

  • Maddog 14.10.2012.

    ma super,,,,, bit ce mu bolje nego doma,,i jos ima hranu i spavanje besplatno,zasto nije dobio dobrotvorni rad umjesto odlaska na posao,,,a slobodne vikende,,,,i kazu da je zakon isti za sve,,,,BRAVO HRVATSKA

  • mik 14.10.2012.

    Mila majko kako se ne boje Boga , ako se već ne boje zakona !

Komentiraj...
Vidi sve komentare