To je to što me zanima!

Polančec stigao u Remetinec, u zatvor donio 'Povijest svijeta'

Bivši potpredsjednik vlade Damir Polančec u ponedjeljak se javio na izdržavanje kazne u Remetincu. Ranije je rekao kako će poštivati svaku odluku institucija
Vidi originalni članak

Damir Polančec stigao je danas oko 15 sati Passatom koprivničkih registarskih oznaka, u pratnji odvjetnika i dvojice muškaraca, u zatvor u Remetincu na izdržavanje desetomjesečne zatvorske kazne na koju je osuđen zbog financiranja nepotrebne stručne studije. Pod rukom je nosio enciklopediju "Povijest svijeta".

Prije odlaska u Remetinec bio je na Županijskom sudu na ročištu za aferu Spice.

- Molim vas da iz svega ovoga ne radite nikakav cirkus jer će ovo čitati i gledati moja obitelj, moja djeca i ljudi do kojih mi je stalo - kazao je danas Polančec ispred Županijskog suda u Zagrebu.

- Poštovat ću odluku institucija, danas ću se javiti u Remetinec. Znači, neću tražiti nikakve povlastice i prava koja nemaju drugi koji se nađu u istoj situaciji - dodao je.

- Ako sam postupao s ciljem da odvjetniku Miletiću protupravno pribavim ikakvu imovinsku korist, dao Bog da mi oba oka ispala, obje noge se osušile i da "crko" u najgorim mukama - rekao je na kraju Polančec i na rubu suza otišao.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Gemmini 17.10.2012.

    Donjeo je kao mušter za njegovu :" Povijest KDZ -eja "

  • Prva Proleterska_1 16.10.2012.

    Ovaj , kao i drugi još se nešto buni umjesto , da ako je častan čovjek , da se objesi u čeliji !

  • Prva Proleterska_1 16.10.2012.

    Ovaj , kao i drugi još se nešto buni umjesto . Ako je častan čovjek , da se objesi u čeliji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare