To je to što me zanima!

Polančecu nova optužnica i još dva mjeseca pritvora

Istražitelji još nisu ispitali 12 svjedoka. To je glavni razlog produljenja pritvora. Polančecu pritvor ističe 25. kolovoza. Optužili su ga i zbog 'studije'
Vidi originalni članak

Krešimir Devčić, glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu, rekao je kako je sutkinja Jadranka Mandušić Damiru Polančecu produljila pritvor za još dva mjeseca. Polančecu pritvor ističe 25. kolovoza, piše Jutarnji list. Istražitelji još nisu ispitali 12 svjedoka, što je glavni razlog  produljenja pritvora. Iz Hrvatske je devet svjedoka, a tri svjedoka zbog nedostupnosti istražitelji trebaju ispitati uz pomoć međunarodne pravne pomoći. Bivšeg potpredsjednika Vlade, Damira Polančeca, USKOK sumnjiči da je HEP skupa s Mravakom i Koštanom oštetio za oko 600 mil. kn.

PODIGLI DRUGU OPTUŽNICU
Polančeca novom optužnicom terete da je odvjetniku Petru Miletiću za stručnu studiju platio oko 500.000 kuna. Radi se o studiji 'Konvalidacija radnog staža i mirovina stečenih na području RH pod upravom i mandatom UN' koju je Miletić napisao na 19 stranica u drugoj polovici 2008. godine. Jutarnji piše da se radi o nepotrebnoj studiji koja je naručena nakon što su problemi iz te sfere već riješeni.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mayhem26 28.06.2010.

    Ma daj vi njemu produžite pritvor za jos 40 godina,pa se onda hvalite sa tim.Ovo nam ne pričinja nikakvo zadovoljstvo........

  • stari mudrac 28.06.2010.

    onda bude tamo čekao prijatelja i pripremio teren za osnivanje prve stranačke čelije !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • persida 28.06.2010.

    cekaju da mu izrastu kosa i brada pa da se moze bolje kamulirati i nestati preko granice nakon sto izadje.. kao jos neki smradovi koje znamo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare