To je to što me zanima!

Poletajev: Blizu smo dogovora i postizanja nagodbe o Agrokoru

Tražili smo ovaj sastanak kako bismo informirali gospodina Plenkovića o našem procesu u nagodbi. Blizu smo postizanja kompromisa, blizu smo postizanja nagodbe, rekao je Poletajev
Vidi originalni članak

U Vladi je nakon Ante Vlahovića iz Adris Grupe u utorak na sastanku bio i drugi čovjek ruske Sberbanke Maksim Poletajev. Osim njega, u Vladu su stigli potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i predsjednik Sabora Gordan Jandroković. 

POTVRDA IZ BANSKIH DVORA 'Premijer se sastao sa šefom Adrisa, pričali su o nagodbi'

- Tražili smo ovaj sastanak kako bismo informirali gospodina Plenkovića o našem procesu u nagodbi. Blizu smo postizanja kompromisa, blizu smo postizanja nagodbe. Mislim da je sastanak s Plenkovićem bio konstruktivan i mislim da smo se razumjeli - rekao je novinarima nakon sastanka Poletajev. 

Dodao je kako je u zadnje vrijeme došlo do 'dramatične promjene situacije' i kazao da Sberbank svoj udio u Agrokoru planira dugoročno zadržati. 

Na pitanje očekuje li nagodbu do kraja tjedna rekao je da ne do kraja tjedna, ali do kraja mjeseca. 

- Stvar je kompromisa - rekao je. 

HORVAT: "Susret Plenkovića i Vlahovića nije miješanje u dogovore"

Kako piše N1, predstavnici Sberbanka su se nakon Banskih dvora uputili prema Pantovčaku.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Ahahaha_4 05.06.2018.

    Uskoro će biti ko u njemačkoj nekada, zid će nas razdjeliti :)) samo kaj kod nas će to biti na večem nivou odrađeno, nas će zidovi razdijeliti i još zidići :))

  • fredaster 05.06.2018.

    24sata, zar vam nije jasno bilo koja banka/ ili tko ima novceka/ ce se "izboriti" da UZME plijen, tekst nikakav

  • Usora1 05.06.2018.

    "Tražili smo ovaj sastanak kako bismo informirali gospodina Plenkovića o našem procesu u nagodbi" kao da plenki nema svoje informatore? prije ce biti da se nudilo nesto dugorocno ispod stola, a kao ozbiljni igrac zna da plenki nije sam u bajci zvanoj agrokor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare