To je to što me zanima!

Poletjeli iz Zagreba za Split pa su se vratili zbog nevremena

Zbog sigurnosti putnika zrakoplov se vratio u Zagreb gdje će natočiti gorivo te ponovno krenuti za Split u nadi da su uvjeti povoljni za slijetanje, potvrdio nam je glasnogovornik Croatia Airlinesa
Vidi originalni članak

Let Croatia Airlinesa iz Zagreba za Split u petak navečer nije mogao sigurno sletjeti u splitsku zračnu luku zbog grmljavinskog nevremena. Zbog sigurnosti putnika zrakoplov se vratio u Zagreb gdje će natočiti gorivo te ponovno krenuti za Split u nadi da su uvjeti povoljni za slijetanje, potvrdio nam je glasnogovornik Croatia Airlinesa, Davor Janušić. 

Inače, avion je krenuo iz Zagreba u 21.10 sati, a let do Splita traje 30-ak minuta. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • POTPEC 19.01.2019.

    Svi normalno sliječu osim naše avio kompanije. Čudno neko grmljavinsko nevrime. A nije im palo na pamet zaletit se u Zadar, nego vračati u Zagreb. Očito je pilot zaboravio prije leta poljubit ženu ili ljubavnicu pa se zbog mira u kući mora vratit.

  • moreuduši 19.01.2019.

    Čemu čuđenje? Lijepo piše u novom zavjetu. Vremenske prilike će se razlikovati od ulice do ulice. Svakom po zaslugama. Da. Račun je došao na naplatu. Ništa više nije predvidivo. Sve se zakuhalo. Ali ipak postoji nešto najjače. Vjera i ljubav.

  • scythe 19.01.2019.

    Mogao je sletjeti u Puli ... a putnici autobusom do Splita ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare