To je to što me zanima!

Policajac Certin: Ovaj sam dan jedva dočekao da dođe

Oženio se policajac Jadranko Certin (33) kojeg je izrešetao pljačkaš banke u Sesvetama. Sa Meri je hodao pet godina. Ona je bila uz njega u bolnici
Vidi originalni članak

Policajac Jadranko Certin (33) iz Zagreba, kojeg je u pljački Raiffeisen banke u Sesvetama teško ranio Kazimir Dužnović (28), je u crkvi sv. Ivana u Cerju izrekao sudbonosno “da” zaručnici Meri Odobašić (28). U vezi su bili pet godina. Kad je došao prositi mladu u njezinu kuću u Rugvici, roditelji mladog para nisu mogli skriti suze. Nakon što se mlada pojavila na vratima kuće, oduševljeni gosti, njih stotinjak, počeli su pljeskati i glasno pjevati. Nazdravili su mladencima i poželjeli im dug život.
- Kako je moj Jadranko lijep! Triput sam već danas plakala od uzbuđenja. Kad mi ga Bog nije tada uzeo, onda neće nikad. Nakon svega što smo prošli, danas se osjećam kao najsretnija žena na svijetu - rekla je Meri. Nakon oporavka u bolnici zaručnica Meri s njim je bila stalno tijekom rehabilitacije u toplicama. Ona mu je bila najveća potpora.
- Nikada nisam ni pomislila da ne budem uz Jadranka kad mu je bilo najteže. To je ojačalo našu ljubav, koja je toliko duboka da je ništa ne može uništiti. Nikada nas nitko i ništa neće rastaviti - rekla je sigurno i ponosno Meri.

RODITELJI IVANA GRBAVCA BILI U SVATOVIMA
Policajac Jadranko Certin (33) ranjen je tijekom pljačke RBA banke u zagrebačkim Sesvetama u svibnju. Kazimir Dužnović (28) ubio je njegovog kolegu Ivana Grbavca (24), čiji su roditelji bili  u svatovima, te ranio još tri policajca. Certina je pogodio sa 7 metaka iz kalašnjikova po cijelom tijelu. Srce mu je stalo tri puta tijekom operacije. U bolnici se oporavljao 65 dana, nakon čega je otišao na rehabilitaciju u Varaždinske toplice.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • viksa227 03.02.2012.

    mir i ljubav neka vas prate cijeli život

  • kritičarka123 02.10.2009.

    Neka vas Bog čuva. I sama sam prošla isto ... supruga sam interventnog policajca i od tada svaki njegov izostanak iz našeg doma,za mene je grozan. Svako vas dobro pratilo u životu. SRETNO VAM BILO

  • apocalypsedude 20.09.2009.

    čestike i sve najljepše želje.Puno zdravlja i puno para..

Komentiraj...
Vidi sve komentare