To je to što me zanima!

Napao policajca kod Čakovca: Mahao nožem i ranio ga u vrat

Optužnicom je predloženo da se okrivljeniku odredi prisilan smještaj prema Zakonu o zaštiti osoba s duševnim smetnjama, te da mu se za vrijeme trajanja postupka produlji istražni zatvor...
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjaka zbog napada na službenu osobu. Okrivljenika se tereti  da je 26. veljače ove godine u Donjem Vidovcu zbog neubrojivosti uslijed duševne bolesti, a nakon dojave o njegovom nasilničkim ponašanju u obitelji, pokušao spriječiti najprije izlazak policajaca iz službenog auta. Vrata im je pokušao zatvoriti svojim tijelom. 

No, kada su ipak uspjeli izaći iz vozila, okrivljenik je nastavio pružati otpor pred policajcima i počeo bježati. Kada ga je jedan od policajaca sustigao, okrivljenik je, tereti ga se u optužnici, zamahnuo prema njemu nožem te ga ranio u vrat. 

Optužnicom je predloženo da se okrivljeniku odredi prisilan smještaj prema Zakonu o zaštiti osoba s duševnim smetnjama, te da mu se za vrijeme trajanja postupka produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Markus72 18.05.2018.

    po američki način u koljeno mu sprašit metak

  • realnost1110 18.05.2018.

    Pa kad brazilcima nitko bista ne smije. Zasticeniji su od sredozemne medvjedice

  • mrTrobec 18.05.2018.

    Što nije pažljivije rezao

Komentiraj...
Vidi sve komentare