To je to što me zanima!

Policajac iz Pule osvojio brojne nagrade u natjecanju u gađanju

Za napomenuti je da je konkurencija bila izuzetno jaka, da je prošlo natjecanje bilo 28. travnja ove godine i da od tog datuma nije bilo treninga,  pa ovi rezultati uistinu predstavljaju veliki uspjeh
Vidi originalni članak

U subotu na strelištu Griža kod Rižane, u organizaciji  Amaterske strelske zveze Slovenije i Športskog društva Hrvatini, održano je  13. Državno prvenstvo akcionog streljaštva I.A.S.C, u gađanju pištoljem, revolverom i poluautomatskom puškom mini rifle.

Nastupila su 134  natjecatelja i natjecateljica iz Slovenije, Italije, Hrvatske i Srbije, a za Hrvatsku je nastupio policijski službeni Sektora kriminalističke policije PU istarske Edgar Franjul, član Hrvatskog saveza akcionog streljaštva i Hoplološkog društva Pula, koji je osvojio prvo mjesto u diviziji SD-SA, prvo mjesto u sub diviziji LAW, prvo mjesto u subdiviziji INTERNATIONAL te peto mjesto  u kategoriji SENIOR.  

Za napomenuti je da je konkurencija bila izuzetno jaka, da je prošlo natjecanje bilo 28. travnja ove godine i da od tog datuma nije bilo treninga,  pa ovi rezultati uistinu predstavljaju veliki uspjeh, jer pulski strijelci nemaju streljanu, niti mogućnost treninga i usavršavanja streljačkih vještina, a dobri rezultati s natjecanja nikada ne izostaju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gregor crna ovca 18.09.2018.

    Steta sto su u Puli na valdebeku zatvorili i sad se mora ici na drenovu u Rijeku

Komentiraj...
Vidi sve komentare