To je to što me zanima!

Policajac je pomagao bandi koja je krala i prodavala aute

Organizator skupine, sumnja se, bio je Marko Sudac (35). Osim njega, još trojica su u pritvoru, dok je jedan od osumnjičenika u bijegu. U pritvoru je i policajac
Vidi originalni članak

Uskok je otvorio istragu protiv devet ljudi za koje se sumnja da su na području Zagreba i Rijeke ukrali četiri automobila koja su raspilili na dijelove, a zatim ih prodavali. 

Organizator skupine, sumnja se, bio je Marko Sudac (35). Osim njega, još trojica su u pritvoru, dok je jedan od osumnjičenika, Toni P., u bijegu

U Remetincu je završio i policajac 5. policijske postaje, J. G., koji je osumnjičen da je bandi odavao informacije je li im policija za petama. 

Jutarnji list piše da za ostale osumnjičenike, vlasnike autoradionica, Uskok nije predložio pritvor. Vozila su ukradena u razdoblju od listopada 2013. do travnja 2014.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • yocko 18.10.2014.

    Pa normalno bez mupa ništa..

  • alfaomega1 18.10.2014.

    Žalosno za policiju da pojedinci rade mimo zakona, no nemojmo generalizirati!

  • pješak 18.10.2014.

    Pa normalno je da policajac pomaže bandi koja krade i prodaje aute! Zapravo, trebao bi i on sam krasti i prodavati pa bi više zaradio. Što bi drugo policajac radio!? Nije policajac tu da lovi kriminalce nego da sam bude kriminalac, i to veći od ovih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare