To je to što me zanima!

Policajac je prelazio prugu i sudario se s lokomotivom

U službenom vozilu Škoda Octavia policajac (47) na ulazu u kontejnerski terminal Brajda u Rijeci sudario se sa lokomotivom. Šteta je oko 3000 kuna
Vidi originalni članak

Vidio sam da je policajac u službenom vozilu krenuo preko željezničke pruge na kontejnerskom terminalu Brajda u Rijeci. Radnici Hrvatskih željeznica upozoravali su ga da dolazi lokomotiva i da pričeka, ali ih očito nije htio poslušati. Neoprezno je krenuo preko pruge i tada je na njegovo službeno vozilo naletjela lokomotiva, rekao nam je naš čitatelj koji je u četvrtak snimio sudar kraj ulaza na kontejnerski terminal. Nakon nesreće stigla je prometna policija kako bi obavila očevid. Ubrzo su maknuli oštećeni automobil s pruge. Lokomotiva gotovo da i nije bila oštećena pa je nastavila put.
- Mislim da je trebao biti oprezniji prilikom prelaska pruge - smatra naš čitatelj.
- Policajac (47) se vozio službenom Škodom Octavijom po Šetalištu Andrije Kaučića Miošića u Rijeci. Na ulazu u kontejnerski terminal Brajda sudario se s teretnom lokomotivom kojom je upravljao 54-godišnji strojovođa. Policajac je prednjim desnim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio lokomotive. Šteta iznosi oko 3000 kuna, a ozlijeđenih na sreću nije bilo - rekli su nam u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Aganipidama 18.09.2009.

    Daj molim te, policajac nije stao a morao je i nema opravdanja. I da je i da nije policajac trebao je stati i točka!

  • Plavi_92 18.09.2009.

    bitno da je čitatelj imao spreman fotoaparat da uslika policiju u nekoj pizdariji, a da je naišao na neko kazneno djelo ili tučnjavu u kojoj je dijete pretučeno onda nebi bio tako pošten.

  • Raziel CRO 18.09.2009.

    I opet se dokazala ona stara:VLAK JE UVIJEK BRŽI!!!!! To što je policajac je nevažno.Koliko samo ljudi pogine na pružnim prelazima u hrvatskoj.A sve samo zbog nepažnje.Nitko ne razmišlja da prema njemu može neići kompozicija od parsto tisuća tona,brzinom od 90 ili više km/h. Ova nesreća bar nije imala smrtne posljedice kako inače bude u 90% takvih nesreća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare