To je to što me zanima!

Policajac je spasio život bebi: 'Hajde curo, zaplači za mene'

SAD: Policajac William Kimbro je zaustavio auto u kojem su bile dvije žene i beba. Vozačica je rekla da žure u bolnicu jer je beba stara 12 dana nakon hranjenja bočicom prestala disati
Vidi originalni članak

Kamera na uniformi policajca iz Južne Karoline zabilježila je dramatičan trenutak spašavanja života novorođenčeta. Policajac William Kimbro je 11. lipnja bio ophodnji u mjestu Summerville kada je uočio automobil koji prebrzo vozi.

Zaustavio je vozilo u kojem su bile dvije žene i beba. Vozačica je rekla da žure u bolnicu jer je malena Ryleigh nakon hranjenja bočicom prestala disati. Vidjevši da govore istinu, Kimbro im je priskočio u pomoć te je počeo curici davati prvu pomoć.

- Hajde curo, zaplači za mene, zaplači. Hajde, otvori oči, srce - govorio je Kimbro. 

Nakon masaže usana, djevojčica je ispustila nekoliko slabašnih jauka. Kimbro joj je potom rekao da će Ryleigh nastaviti davati umjetno disanje dok ne dođe hitna pomoć, koja je došla otprilike pet minuta kasnije.

Dirljivi video objavljen je na službenoj Facebook stranici Ured šerifa okruga Berkeley, prenosi Daily Mail. Kimbro je dobio 'medalju za spašavanje života'. 

- Zbog nepokolebljivog, profesionalnog i herojskog odgovora zamjenika Kimbra, beba stara tek 12 dana je preživjela - stoji u objavi Ureda šerifa.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • LadyT 13.07.2019.

    Jel ti mene zezaš??? Znači žena mobitel u ruke i tipka i snima... Pa ja bi vrištala od brige. Priglila to dijete... Malo čudno

  • STorm5 13.07.2019.

    Jesam li ja jedina kojoj baka i mama izgledaju nekako cudno smirene? Ko da se ne radi o djetetu 😮 Da se moje dijete gusi ja bi bila luda od soka, plakala, molila za pomoc. Ne znam....precudna reakcija. Cini mi se da je policajac vise u stresu od njih dvije.

  • ッi シ 13.07.2019.

    zasto sad ne idu van i praviti nered crnci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare