To je to što me zanima!

Policajac je zapucao zbog pijanog vozača u Crikvenici

Prema službenom izvješću vozač je nasrnuo na policajaca nakon što ga je ovaj zaustavio u automobilu. Policajac je ispalio hitac upozorenja
Vidi originalni članak

Prometni policajac morao je izvući svoj pištolj i zapucati iz njega u središtu Crikvenice kako bi obuzdao Sebastiana R. (34) iz Rijeke, koji ga je htio spriječiti u obavljanju dužnosti. Prema službenom izvješću vozač je nasrnuo na policajaca nakon što ga je ovaj zaustavio u automobilu. Policajac je ispalio hitac upozorenja u zrak te potom priveo Sebastiana R. u stanicu gdje je zadržan 12 sati zbog alkoholiziranosti, a potom još 24 sata zbog napada na policajaca. No, prema riječima odvjetnika vozača, policajac je najprije njihovom klijentu uzeo prometnu i vozačku dozvolu, a potom mu je naredio da legne na tlo, piše Novi list. Kako je na ulici u to vrijeme sve bilo puno ljudi, Sebastian R. je odbio naređenje, a policajac je iz futrole izvadio pištolj i ispalio hitac.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • blu3 13.07.2010.

    bijesprvi ti mozda nisi evidentirani kriminalac koji je pod utjecajem alkohola... nebi ti nitko ni rekao da legnes

  • silent hill 13.07.2010.

    U paklu više nema mjesta za fiškale, ljudi, mijenjajte zanimanja..

  • graziella 13.07.2010.

    Bijesprvi sta ga je trebao pomaziti po glavi i drzati za rucicu dok se ne otrijezni.Opravdan ili ne opravdan postupak policajca pokazati ce istraga, mi mozemo samo nagadjati zasto i zbog cega se to desilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare