To je to što me zanima!

Policajac koji je nehotice upucao ženu neće u zatvor

Zoran Kunac (49) pokajao se što je neoprezno baratajući pištoljem 9. ožujka 2007. u PU zagrebačkoj u nogu pogodio Mirjanu Dugandžić
Vidi originalni članak

U cijelosti priznajem sve za što me se tereti. Žao mi je i molim sud da u obzir uzme da ranije nisam osuđivan, da sam otac dvoje djece i da sam sve priznao - obratio se sutkinji umirovljeni policajac Zoran Kunac (49). On je 9. ožujka 2007. radio na osiguranju u prijavnici zgrade upravnih poslova  PU zagrebačke u Petrinjskoj. Rastavio je Hrvatski samokres i, ne vadeći spremnik sa streljivom, povukao okidač. Pištolj je opalio, a metak se odbio od kamene ploče i poda pa pogodio Mirjanu Dugandžić u desnu potkoljenicu. Žena je imala komplicirani prijelom donje trećine desne lisne kosti potkoljenice. Ranjena žena ponovila je kako je Kunac nakon incidneta bio korektan te je ostala kod iskaza iz istrage. Nakon ranjavanja kazala je kako ne namjerava tražiti odštetu. Sutkinja Županijskog suda u Zagrebu Ivana Kršul neopreznog policajca nepravomoćno je osudila na 11 mjeseci zatvora. No, u zatvor neće, ako u sljedeće četiri godine ponovno ne bude na sličan način neoprezno rukovao oružjem.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • annette 08.02.2010.

    kad nekog ustrijeliš, namjera i nehaj toj osobi imaju manje veze. Policajac bi morao znati bolje, ovo je primjer onoga na što ljude upozoravaju, morao bi biti oprezniji. Nehaj s njegov e strane pokazuje samo aroganciju i nerazmišljanje.

  • piria 08.02.2010.

    @annette, o kojem ti članku pišeš? O ovom? Nemoguće! Baš me zanima da je naslov bio npr. konobar nehotice upucao...., dimnjačar....., automehaničar, da li bi onda tvoj komentar bio ovako jadan!

  • mali_plavi 08.02.2010.

    Neki ne kuže razliku između namjere i nehaja. Opet nismo pročitali članak do kraja. Samo je bitno skupit 10,000komentara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare