To je to što me zanima!

Policajac koji je upucao mladu Afroamerikanku (16) u vojsci se specijalizirao za snajperista

Policajac Nicholas Reardon je odgovarao na poziv 911 o prijavljenom pokušaju uboda nožem oko 16:30 što je završilo upucanom 16-godišnjakinjom Ma’Khia Bryant
Vidi originalni članak

Policajac Columbusa Nicholas Reardon - kojeg su smjestili na plaćeni dopust nakon što je u utorak smrtno upucao 16-godišnju Ma’Khia Bryant - bio je u nacionalnoj gardi na obuci za snajperist, navodi New York Post.

Reardon, koji se odjelu pridružio 2019. godine, također je sin veterana ratnog zrakoplovstva i umirovljenog policijskog narednika Columbusa, navode američki mediji.

TU SU NAJVEĆI UBOJICE I KRIMINALCI Ovo je zatvor u kojem je bivši policajac ubojica Chauvin. Drže ga u samici 23 sata dnevno

U srijedu su iz policijske uprave Columbus objavili dramatične snimke bodycamera na kojima se vidi kako Bryant nasrće nožem na djevojku prije nego što ju je Reardon smrtno ustrijelio.

-Spustiti se! Spustiti se!- rekao je policajac prije nego što ispali četiri hica u tinejdžera.

KRIV PO SVIM TOČKAMA Pogledajte trenutak izricanja presude bivšem policajcu koji je ubio Georgea Floyda

-Pucao si u moju bebu. Šališ se? Jeste li ozbiljni? - vikao je muškarac.

Pucnjava se dogodila istog dana kad je bivši policajac iz Minneapolisa Derek Chauvin osuđen za ubojstvo Georgea Floyda - slučaj koji je izazvao prosvjede i pokrenuo pitanja o policijskoj "militarizaciji" i uporabi sile širom zemlje.

GRAĐANI IZAŠLI NA ULICE U COLUMBUSU Policajac upucao i ubio mladu Afroamerikanku (16) par minuta prije presude za ubojstvo Floyda

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Klips 22.04.2021.

    Ovaj policajac je heroj i sva sreća vrhunski strijelac! Ta majka čije je dijete upucano jer je išlo zaklati svoju vršnjakinju bi trebala biti ispitana kako je do toga došlo da njena "beba" ima potrebu pred policajcima klati ljude!

  • japanokinezjapano 22.04.2021.

    Ja se ubi čitajući jel on upucao muško ili žensko čeljade?

  • Mošsimislit 22.04.2021.

    Još jedan triggerhappy šerif koji nije čuo za taser.

Komentiraj...
Vidi sve komentare