To je to što me zanima!

Policajac koji je uzeo pet eura još radi na Bajakovu?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glasnogovornik policije rekao je da o istrazi i odluci DORH-a ovisi sudbina policajca D.Č. u MUP-u. On i dalje navodno radi na Bajakovu
Vidi originalni članak

Policajci PU Vukovarsko-srijemske i dalje provode intenzivnu istragu u vezi policajca koji je uzeo pet eura mita od turskih državljana na graničnom prijelazu Bajakovo.
- Provjeravamo činjenice u vezi s time, kao i autentičnost snimke na YouTubeu. O svim spoznajama do kojih dođemo u dogovoru s USKOK-om, izvjestit ćemo DORH koji će odlučiti ima li elemenata za pokretanje kaznenog progona - rekao je za Večernji list glasnogovornik Vukovarsko-srijemske PU, Krunoslav Žgela. Dodao je i da o odluci DORH-a i istrazi ovisi hoće li suspendirati policajca D.Č. kao i njegova sudbina u MUP-u. Kako piše Večernji, D.Č. još uvijek radi na Bajakovu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • rođin rođo1 17.09.2010.

    kada budu sanader i mesić odgovarali za svoje krađe,e vala nekj i on odgovara za 5€.moš mislit krađa od 5€ i sad bi čovjeka trebalo iz službe i na vješala s njim.

  • sikorsky 17.09.2010.

    Hirvatistan?,.....hahahaha dobro su vama ime izabrali,hahaha,...to stvarno ima samo u zemljama kao...,Azejberđan,Turkmenistan,Uzbekistan,Tanjikistan,..i normalno Hirvatistan,...hehe pfuj sramote!

  • jereore 17.09.2010.

    ne otkaz , poslat će ga u povlaštenu mirovinu i dobit će još 200 000 kuna otpremnine... Tko ne vjeruje primam oklade!

Komentiraj...
Vidi sve komentare