To je to što me zanima!

Policajac na biračkom mjestu nosio masku Donalda Trumpa, šef policije: 'Kaznit ćemo ga'

Predsjednik Demokratske stranke koji je uslikao spornu fotografiju rekao je da se policajac Ubeda samo nasmijao nakon što su mu prigovorili za masku. Dodaje i kako je to jasan znak zastrašivanja
Vidi originalni članak

Policijskom službeniku u SAD-u prijeti disciplinska mjera nakon što su ga fotografirali kako nosi masku Donalda Trumpa zajedno s uniformom i pištoljem na biračkom mjestu u Miamiju. 

Policajca Daniela Ubeda fotografirao je predsjednik Demokratske stranke u Miamiju optuživši ga za zastrašivanje birača. 

Trumpove paranoje s listićima

Cijela situacija odvila se nedugo nakon što je predsjednik Trump bio kritiziran jer je pozvao svoje pristaše da odu na biračka mjesta kako bi nadzirali prevare s glasačkim listićima, piše Mirror.co.uk.

IZBORI U SAD-U U posljednjoj fazi kampanje: Joe Biden u velikoj financijskoj prednosti pred Trumpom

Trump je rekao kako 'provedba zakona mora biti prisutna u blizini glasačkih kutija'.

Predsjednik Demokratske stranke koji je uslikao spornu fotografiju rekao je da se policajac Ubeda samo nasmijao nakon što su mu prigovorili za nošenje maske s Trumpovim sloganom.

- Možda je išao glasati, ali bio je u uniformi s maskom i pištoljem. To je zastrašivanje birača - napominje predsjednik stranke. 

OPTUŽBE NA RAČUN DEMOKRATA Trump traži istragu o korupciji Joea Bidena i njegovog sina

Šef policije Ron Papier kaže kako će protiv policajca biti poduzete 'odgovarajuće disciplinske mjere'.

- Ovo je jasno kršenje naših pravila o ponašanju na dužnosti. Na maski je i neprimjeren jezik što je također kršenje naših pravila - rekao je Ron Papier.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 21.10.2020.

    to bi bilo u redu da je na snazi izborna sutnja ali ovo su rani izlazi na izbore tako da bi svaki govor ili izjava bilo kojeg kandidata bila isto prekrsaj, a o nekakvon zastrasivanju mogu jedino plakati, to nece proci ni kod liberalnog sudca

  • Sveta srdela 21.10.2020.

    ja bi masku na plenkovica......

  • Borna.2 21.10.2020.

    Koga od vas bi recimo policajac s maskom HDZ-a ili bilo koje druge stranke na biralištu uspješno zastrašio da glasate za tu stranku ili osobu koja je na njegovoj masci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare