To je to što me zanima!

Policajac pio i službenim autom u Požegi skrivio sudar. Zabio se u auto 19-godišnjaka u križanju

Policajac u Požegi prilikom skretanja je proklizao na središnju traku u križanju i u kočenju je naletio na auto kojim je upravljao 19-godišnji mladić. Policajcu su izmjerili 0,57 promila
Vidi originalni članak

Policajac (26) službenim autom skrivio je prometnu nesreću u Požegi u petak popodne. Imao je 0,57 promila.

Požeška policija izvijestila da je do nesreće došlo oko 17.35 sati na raskrižju ulica Franje Cirakija, Osječka, Priorljavska i Stjepana Radića.

Vozio je službeni auto i uslijed neprilagođene brzine nije pravovremeno zaustavio vozilo te je prilikom skretanja udesno proklizao na središnju prometnu traku. U kočenju je prednjim dijelom auta naletio na prednji lijevi bočni dio automobila kojim je upravljao 19-godišnji vozač.

Policajcu su izmjerili 0,57 promila alkohola te protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • yocko 23.12.2023.

    To se događa kada idu na akademiju tri mj.ili čak ni to dolaze u policiju preko bivših ravnatelja,tako je i u ZG u policiju došao čovjek preko veze do juće je bio portir a drugo jutro se je javio u policiju i ostao raditi,a da bude još gore nije imao prva tri prsta na desnoj ruci.

  • w 124 23.12.2023.

    Povjerenje i sigurnost

  • ramokatolik 23.12.2023.

    0,57 strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare