To je to što me zanima!

Policajac prebio bjegunca? U bolnici u Puli se bori za život

Policijski službenik je nad 29-godišnjim muškarcem primijenio sredstva prisile, prilikom čega je muškarac ozlijeđen. Prevezen je u pulsku Opću bolnicu zbog teških ozljeda. Kako doznajemo, liječnici se na Intenzivnoj bore za njegov život
Vidi originalni članak

Poseban stručni tim Odjela za zakonitost postupanja MUP-a s kolegama iz istarske policije provjeravaju da li je pulski policajac u noći na utorak u središtu Pule prilikom uhićenja 29-godišnjaka, kada ga je teško ozlijedio, prekoračio svoje policijske ovlasti.

Nataša Vitasović iz istarske policije, ne iznoseći pojedinosti slučaja, kaže da će se o svemu više znati tek u srijedu. 

Policijski službenik je nad 29-godišnjakom primijenio sredstva prisile, prilikom čega je 29-godišnjak ozlijeđen. Djelatnici HMP Pula pružili su mu liječničku pomoć nakon čega je prevezen u Opću bolnicu Pula, gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. Policijski službenici su potom, zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom, obavili očevid na mjestu događaja, kažu u istarskoj policiji.

Naime, teško ozlijeđeni 29-godišnjak iz okolice Pule u ponedjeljak nešto prije pola noći za volanom ukradenog Fiat Ducata u Ulici Viktora Cara Emina oštetio je jedan parkirani Hyundai nakon čega je samo nastavio dalje. Potom je u Tršćanskoj ulici prilikom obilaženja zakačio parkirani Fiat nakon čega je opet nastavio dalje bez zaustavljanja. Tu ga je, kažu u policiji, uočio policajac koji ga je pokušao zaustaviti, međutim 29-godišnjak je pobjegao velikom brzinom na makadamski put. Prilikom bijega muškarac je suludom vožnjom opet oštetio još dva parkirana vozila, Seat i Mitsubishi nakon čega ostavlja kombi i bježi pješice do Trga na mostu gdje su ga policajci i pronašli. Prilikom uhićenja, umjesto u policiju, policajci su ga doslovce 'pospremili' u pulsku bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 393

  • Milan MilenaDragic 21.05.2015.

    care neka si ga i nemora ti biti zao

  • DemokratHr 20.05.2015.

    Konačno dobra vijest .. tako se treba sa nasilnicima

  • dalmatar 20.05.2015.

    N e moš virovat na osnovu čega novinar šturom i " navodno" vijesti kreira toliko mržnje prema ljudima . Niko nema pravo nikomu oduzet život koliko god on bio ološ . Podržavam policiju ali neka prema SVIMA postupaju isto i društvo čiste od ološa , ali " sredstva prisile " su preširok pojam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare