To je to što me zanima!

Policajac službenim autom sa 160 km/h ubio djevojku

Hayley Adamson (16) prelazila je cestu s dečkom i prijateljima kad je na nju naletio policijski auto. Od siline udarca odbačena je 15 metara dalje
Vidi originalni članak

Hayley Adamson (16) preminula je na mjestu nesreće nakon što ju je udario policijski auto. Očevici kažu da vozač u policijskom automobilu nije imao upaljena svjetla ni sirenu. Ogorčeni prijatelji i drugi svjedoci strašne nesreće odmah su se nakon sudara sukobili s policijom te na njih bacali kamenje. Nekoliko ih je uhićeno. Učenica katoličke škole u engleskom Newcastelu prelazila je cestu u društvu svog dečka i još nekoliko prijatelja. Jedan od svjedoka tragedije kaže kako u tom trenutku nije bilo automobila na cesti.
- Došao je niotkuda. Policijski auto koji ju je udario nije imao niti prednja svjetla upaljena - kazao je.
Drugi je dodao kako se policija u tragičnoj situaciji ponijela jako loše. Više ih je brinuo napad Hayleyinih prijatelja nego mrtva djevojka na cesti. Policija nakon nesreće nije odgovorila na pitanje je li policajac koji je vozio auto imao hitan poziv na intervenciju. On je do daljnjega suspendiran.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • krle30 22.05.2008.

    pa nije to prvi put da polica je ta koja krši propise i zakone samo je žalosno da jednog mladog života nema a on če proći sa suspenzijom i to je to

  • user_25460 22.05.2008.

    najbolje pješice.kad se budu ljudi međusobno svojim tijelima sudarali neće niko poginit

  • seine 22.05.2008.

    toliko ima slucajeva smrtno stradalih...zasto,ne vezano za ovaj clanak,zasto proizvode aute koji \"mogu da povezu\" ,zasto ne bi bila brzina do 160km/h dovoljna i najveca? zasto proivoditi aute sa velikim brzinama dovoditi sebe i druge u opasnost?primjerice ako ja dodjem na more za sat,a netko drugi istu rutu pravi za tri,zar sam ja po tome \"faca\"?ko tako razmislja i vozi taj je idiot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare