To je to što me zanima!

Policajac spasio dijete koje je palo s jedrilice kraj Lošinja

Drama: Policajac je skočio u more, a dijete je bez ozljeda predano ocu. Čitava akcija spašavanja odvijala se na tridesetak metara udaljenosti od obale kraj Lošinja
Vidi originalni članak

Policajac Postaje pomorske policije Rijeka i član posade policijskog plovila u utorak je oko 14.45 sati u uvali Čikat u lošinjskom akvatoriju spasio iz mora dijete koje je palo s jedrilice.

Posada policijskog plovila bila je u redovnoj službi kada su zamijetili jedrilicu koja se prevrnula zbog olujne bure i koju je vjetar nosio prema stijenama. Odmah su krenuli u akciju spašavanja pokušavajući baciti konop i izvući dijete iz mora. 

Policajac je skočio u more, a dijete je bez ozljeda predano ocu. Čitava akcija spašavanja odvijala se na tridesetak metara udaljenosti od obale. Spomenuta jedrilica nalazila se u uvali Čikat na treningu jedriličarskog kluba zajedno s još nekoliko jedrilica.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • fijuman 17.04.2014.

    Ma svaka čast policajcu koji je skočio u to prehladno more i ugrozio svoj život ali uspio izvući dijete iz pogibelji. Važno je da je sve dobro završeno a policajcu velika hvala za takav čin i želim mu što brži oporavak od pothlađenosti u moru i pri olujnim udarima bure. Nisu svi policajci nepošteni a imaju i prave heroje.

  • sala 16.04.2014.

    ODMAH mu dati zlatnu kolajnu

  • Tiranosaurus 16.04.2014.

    A kaj je pak ta jedrilica plovila blizu Lošinja..kaj tam ima tak zanimljivo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare