To je to što me zanima!

Policajac Tyson: 'Odgrizao mi je komad uha u tučnjavi'

Slaven Sablić (37) potukao se s policajcem. Kaže da ga je pokušao otresti sa sebe no ovaj ga nije puštao sve dok mu nije otrgao komadić uha
Vidi originalni članak

Slaven Sablić (37) iz Josipovca nedaleko od Osijeka u petak je ostao bez dijela desnog uha. Noć prije u tučnjavi ga je snažno ugrizao interventni policajac B. Z.
- Pokušao sam ga barem tri puta otresti sa sebe. Podizao sam ga i bacao na stol, ali nije popuštao sve dok mi nije otkinuo pola uha - priča Slaven, koji sa svojih 128 kg nije slabašan čovjek. No policajac ga je za uho držao poput pitbula i nije popuštao.
- Kad se situacija primirila vikao sam: ‘Gdje mi je uho’. Molio sam prijatelje da ga nađu - ispričao je šokirani Slaven Sablić. Liječnici su mu rekli da je ugrizna rana velika 7 centimetara. Uho su mu uspjeli zašiti.
- Ne negiram da sam se potukao, ali imam osjećaj da policija želi sve zataškati. Policajci koji su došli nisu uzeli izjave od nas nego su s njim otišli - ogorčen je Slaven.
Iz policije su potvrdili da je njihov djelatnik “izvan radnog vremena i u civilu” sudjelovao u tučnjavi. No, kako kažu, još nisu utvrdili sve okolnosti incidenta:
- Iz bolnice su nas informirali o lakšim ozljedama. Kad ispitamo sve sudionike i svjedoke tučnjave, podnijet ćemo odgovarajuće prijave - kažu iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • marat 14.07.2010.

    Svi mi iz Osijeka dobro znamo tko je Slaven Sablić i tko god ga istuče je napravio dobro djelo

  • 14.07.2010.

    ko tebe mrcinom od 128 kila,ti njega svojom kastanjetom i sve pet!

  • hrvatović 14.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare