To je to što me zanima!

Policajac ubio zaručnicu nekoliko sati prije svadbe

Policajac je zatukao Claire čekićem i inscenirao prometnu nesreću nakon što je otkazao vjenčanje zato što je shvatio da još voli svoju bivšu djevojku
Vidi originalni članak

Britanski policajac Martin Forshaw (27) čekićem je ubio zaručnicu Claire Howarth (31), a zatim pokušao prikriti zločin prometnom nesrećom. Osuđen je u ponedjeljak na doživotni zatvor s mogućnošću pomilovanja nakon 18 godina. Bešćutni policajac navodno se posvađao s uzrujanom Claire nekoliko sati prije jer je odustao od vjenčanja shvativši kako još voli bivšu djevojku. Samo nekoliko sati kasnije trebali su otputovati na svoje karipsko vjenčanje. Kolegicu policajku udario je tri puta u glavu čekićem. Umiruću zaručnicu odnio je do auta i odvezao do napuštene farme. Tamo ju je 'dokrajčio' s još dva udarca. Smjestio je tijelo na vozačevo sjedalo. Sa suvozačevog sjedala usmjeravao je auto u ogradu. Zatim je nazvao broj za hitne slučajeve. Mirno je rekao kako je Claire prouzročila nesreću jer je 'prčkala' po CD-u. Međutim, susjedi su čuli njezine posljednje riječi 'Kriva sam samo zato što sam te voljela'. BMW je bio lagano oštećen, a zračni jastuk nije se ni otvorio.
Martin se nije mogao odlučiti između kolegice policajke i bivše djevojke Lise Charles s kojom je održavao vezu. Nju i njihovog petogodišnjeg sina planirao je odvesti na Floridu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • veselica 24.11.2009.

    Bolesnik!

  • majadl 24.11.2009.

    Koji poremećen um.. meni žao diteta.... nije jadan birao oca :-/

  • korki 24.11.2009.

    Koliko netko moze biti bolestan kad mu je jednostavnije rejsenje zatuc zenu cekicem i onda je pregazit autom nego sjest za stol i otvoreno joj rec da je ne voli i da je nece zenit. E sad lezi u zatvoru bez ijedne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare