To je to što me zanima!

Policajca suspendirali jer je istukao pijanog vozača

Pijanog vozača prevezli su u stanicu jer je odbio dati dokumente policajcima. Tamo je počao galamiti na policajac koji ga je onda istukao
Vidi originalni članak

Policajac (40) iz Knina je u subotu oko podneva zaustavio Fita Tipo koji je vozio vidno pijan Marko Vuletić (49) iz Vrlike. Pijani Marko je odbio dati dokumente policajcu , te su ga zbog toga prevezli u postaju. S obzirom da je bio jako pijan do otriježnjenja je smješten u posebne prostorije za zadržavanje. Policija je izvjestila kako je Vuletić, čim su ga zatvorili, vrijeđao policijske službenike, a kako i pored upozorenja nije prestao, 40-godišnji policajac ga je fizički napao i zadao mu teške tjelesne ozljede. Policajca su suspendirali te će kazneno odgovarati zbog tučnjave.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tahuti 27.05.2009.

    a zbog ovih uskličnika,rado bih te sreo.

  • tahuti 27.05.2009.

    tito vas je dobro izdresirao.\"snage reda\" postoje da bi održavale red,a ne radile nered,kako im se prohtije.postoji nešto što se zove \"propisani postupak\",kojega se službene osobe , moraju pridržavati.u civiliziranoj zemlji,a ova to nije,nema batinaša.zakonski postupak=red. batinanje=nered.

  • susjed 26.05.2009.

    Pa normalno je da je namlatio pijanu budalu,da su ga više puta tako ne bi pijan sjeo za volan.Da se nedaj bože dogodila nesreća i daje udario vaše dijete onda bi odobravali postupke ovog policajca ! DAJTE MU 10% NA PLAČU ZA SVAKOG PIJANOG IDIOTA KOGA UHVATI DA VOZI I ONDA GA NAMLATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare