To je to što me zanima!

Policajce koji su pretukli brata A. Vučića će suspendirati?

Podsjetimo, pripadnici Žandarmerije pretukli su u nedjelju Andreja Vučića, brata srpskog premijera Aleksandra, i dvojicu muškaraca iz njegovog osiguranja
Vidi originalni članak

Policajci koji su istukli brata premijera Srbije Aleksandra Vučića će vjerojatno biti suspendirani, piše Blic. Nebojša Stefanović, ministar policije je rekao u ponedjeljak da je naredio istragu te da će najvjerojatnije biti suspendirani pripadnici Žandarmerije iz Niša. Ipak dodao je da se ne zna zašto su policajci tako reagirali te da treba pričekati izjave svih sudionika. 

Podsjetimo, pripadnici  Žandarmerije pretukli su u nedjelju Andreja Vučića, brata srpskog premijera Aleksandra, i dvojicu muškaraca iz njegovog osiguranja. Pored njega, Žandarmerija je pretukla i Predraga Malog, brata gradonačelnika Beograda Siniše Malog. Incident se dogodio oko podneva na raskrižju ulica Svetozara Markovića i Birčaninove u blizini Slavije. Prema neslužbenim informacijama Blica, njih je pokušala legitimirati Žandarmerija koja je blokirala taj dio Beograda zbog Parade ponosa. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • LebronPetrovic 01.10.2014.

    Jednostavno je ! Poslat ih na ratište u Irak i Siriju, pa neka tamo pendreče ak se usude !

  • doxy 30.09.2014.

    a da su mene i pola Srbije zandari izlomili to bi bio dobro obavljen posao!

  • kung fu panda 29.09.2014.

    dečki gledali film Parada pa se uživjeli u uloge

Komentiraj...
Vidi sve komentare