To je to što me zanima!

Policajci Golemoviću govorili "gazda" i davali mu podatke

U sudnici su preslušani tajno snimljeni telefonski razgovori među optuženima koji su uvijek bili na usluzi Golemoviću. Uvijek je tražio različite usluge i informacije
Vidi originalni članak

U svako doba dana i noći, gdje god bili, optuženi policajci iz afere Ipsilon bili su Golemoviću, prvooptuženom u tom koruptivnom slučaju, na raspolaganju, a optužena bivša državna odvjetnica Davorka Smoković s njim je ispila litre kava na susretima koje su dogovarali telefonski, potvrđeno je u riječkoj sudnici nakon preslušavanja tajno snimljenih telefonskih razgovora među optuženicima.

Golemović, kojega su uvijek nazivali gazdom, od policajaca je tražio različite usluge i informacije, a oni su se trudili da mu u kratkom roku udovolje. Najrevnosniji bio je, sudeći prema snimkama, optuženi policajac N. Mijošek koji je bio glavni operativac u prikupljanju informacija, za što je angažirao cijelu mrežu suradnika, optuženika i drugih ljudi.

Golemovića su u tim razgovorima uvijek oslovljavali gazdom, govorili mu “riješit ćemo, gazda”, “radimo na tome, gazda, je l’ nas imaš i koristiš”. Golemović je, pak, razgovore s D. Smoković, gotovo svakodnevne, započinjao s “poštovanje, kako ste?”. Potom bi se dogovorili za kavu, pa na snimkama nije zabilježena razmjena informacija.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zenga2 09.06.2011.

    Pa jedino tako policajci mogu voziti dobre aute i živjeti bolje od Todorića.Na platnom spisku kriminalaca , mjesečno nekoliko plaća u "Fušu" i voziš mečku ili kakav ludi terenac. A kada bi se malo pročeprkalo po njihovim finacijama za pola sata sve je jasno .Ali nema tko čeprkati , jer taj koji bi to trebao čeprka nos i roluje balce .

  • gallardo 09.06.2011.

    evo ja cu da ti kazem , gazda mu je rjesio :P hahah

  • aurora73 09.06.2011.

    Gospodin Mijošek je prije nekoliko godina bio glavni krivac u muljanju s osiguravajućim kućama i navodnim saobračajkama. Falsificirao je polic. izvješća i digao hrpu para a policija ga je premjestila iz Poreča u Pazin na još bolje radno mjesto. Neka mi objasni kako je mogao ostati raditi u policiji a dokazana mu je krivnja i osuđen je uvjetno??? Eto gospon Karamarko, izjasnite se?

Komentiraj...
Vidi sve komentare