To je to što me zanima!

Policajci našli 71 migranta u šumi blizu Fužina, ne žele azil

Tijekom dosadašnjeg postupka niti jedan od zatečenih stranih državljana nije izrazio namjeru traženja azila te se daljnji postupak nastavlja u skladu sa Zakonom o strancima izvijestila je riječka policija
Vidi originalni članak

Policijski službenici zaduženi za suzbijanje nezakonitih migracija zatekli su u petak oko 17.30 sati ukupno 71 osobu u šumskom predjelu okolice Zlobina. Zbog neposjedovanja osobnih dokumenata potom su priveli u službene prostorije radi daljnjeg utvrđivanja identiteta.
 
Dosadašnjim provjerama utvrđeno je da svi spomenuti strani državljani u Republici Hrvatskoj borave nezakonito te će se u daljnjem tijeku postupka prema istima primijeniti propisane zakonske mjere.

Tijekom dosadašnjeg postupka niti jedan od zatečenih stranih državljana nije izrazio namjeru traženja azila te se daljnji postupak nastavlja u skladu sa Zakonom o strancima.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 131

  • misko2k 28.11.2019.

    fora je ako u nas uzmu azil i htjednu na zapad gdje teće med i mlijeko , onda nemaju zakonsko pravo za to! Zato ispraznit im džepove i mobitele uzet (čisto da se pokriju administrativni troškovi ) i sirotinji dat da imaju od čega Božić slaviti.

  • misko2k 28.11.2019.

    Oduzeti im mobitele i svu lovu , onda to podijeliti sirotinji u hrvatskoj , a njima dat doživotnu zabranu ulaska u HR

  • lav24 25.11.2019.

    Zasto mi brisete komentar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare