To je to što me zanima!

Policajci ranili mladića koji ih je automobilom izgurao s ceste

Zagreb: Policija je potvrdila kako su policajci pucali na automobil jer se vozač nije htio zaustaviti. Ranili su mladića (21) u lijevu potkoljenicu dok su pucali u auto
Vidi originalni članak

Policija je u redovnoj kontroli zaustavljala automobil u srijedu oko 17.30 sati na Kozari Boku. Iz policije su potvrdili kako su pucali na automobil jer se vozač nije htio zaustaviti. Ranili su M. O. (21). Neslužbeno doznajemo kako je vozač nekoliko puta krenuo na policajce i pokušao ih je izgurati. Na kraju mu je to i uspjelo. Tijekom naleta automobila, policajci su navodno pucali u gume.

U KB Dubrava su nam potvrdili da je mladiću pružena liječnička pomoć. Neslužbeno doznajemo da su liječnici uspješno izvadili metak bez operacije.

Mladićeva obitelj tvrdi kako je priča drugačija. Sestra (17) nam je ispričala kako su policajci htjeli zaustaviti Opel Vectru kojom je upravljao njezin brat, ali on je pobjegao jer nema vozačku dozvolu. Krenuli su za njim. Mladić je zatim stao i izašao iz auta. Pokušao je otrčati, a policajci su tada pucali u njega. Pogodili su ga u lijevu potkoljenicu. Oteturao je do susjede koja je zvala njegovu majku. Majka H. O. je bila u šoku.

- Policija je bila gruba prema meni. Ništa mi nisu htjeli reći. On je moja krv i mislim da sam zaslužila da mi kažu što se dogodilo - rekla nam je majka.

Susjeda je ispričala kako je gledala televiziju sa sinom. Čula je vani nekakvu buku. Izašla je i vidjela krvavog mladića. Nakon toga došli su policajci i susjeda tvrdi kako su bili vrlo bezobrazni. Priveli su još dva mladića, ali susjeda ne zna zašto. 

Prije osam dana M. O. izašao je iz zatvora u kojem je bio 20 dana zbog prekršaja.

Idi na 24sata

Komentari 384

  • dnikolic66 11.06.2011.

    joj meni joj koliko glupim i nepotrebnih komentara.... btw.... policija je pucala kad je mali krenuo trcati tj. bjezati i tada su ga ranili a ne dok su mu pucali u gume a nitko nespominje da je mali policajcima pucao u gume pa su im zato izbusene.... kako vam se da komentirati nesto sto uopce nema smisla pogotovo tekst clanka do izjeve mame od maloga.... i putevi nisu bas toliko los kvart a za sve neznalice koji uporno bok svrstavaju u puteve i u predio gdje je sve puno (po vasem misljenju) cigana,olosa,kriminalaca,gamadi,ubojica,silovatelja i idt shvatite da je bok jedan kvart a mi tj putevi drugi..... kvartovi se nikada nisu puno volili i neca a to neznaci da su najlosiji u zg jer ima puno gorih-boljih.... ali vi ste jedni ocito od onih koji su za vrijeme rata dosli pokupili sve i sad komentirate sve kaj vas se netice i razdvajate ljude ilii lakse recemo stavljate ih u koseve pune govana..... ....

  • Gotovina0110 11.06.2011.

    nije to mladic ..nego parazit

  • pravda je spora 11.06.2011.

    mislim što su trebali napraviti dati pismenu molbu ili što? pa naravno da su primjenili silu u americi bi ga policajci zgurali s autom . treba se i zapitati tko je dao tom dečku auto ako je od prije poznat po sličnim problemima. ako bježiš od policije prvo će posumnjati da si kriminalac ili možda ubojica. ja bih kaznio i onog tko mu je dao ili posudio ili prodao auto ako nema vozačku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare