To je to što me zanima!

Policajci reanimirali vozača: Zabio se u parkirane aute ispred policijske postaje u Varaždinu

Oko 19 sati je došlo do nesreće u ulici Augusta Cesarca, u blizini policijske postaje. Vozača su policajci izvukli iz auta i oživljavali ga
Vidi originalni članak

Vozač (74) u srijedu oko 19 sati se zabio Peugeotom u dva parkirana vozila u ulici Augusta Cesarca u Varaždinu. Sreća u nesreći je to što se incident dogodio u blizini policijske postaje pa su varaždinski policajci brzo vozaču priskočili u pomoć, izvukli ga iz automobila i počeli reanimirati do dolaska Hitne pomoći.

- Možemo potvrditi da se dogodila nesreća. Policijski službenici su vozaču pružili pomoć, a on je živ prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Izvidi oko uzroka nesreće su u tijeku - kažu iz PU Varaždinske. 

Stanari okolnih zgrada su za eVaraždin rekli da su čuli lomljavu uslijed snažnog udara, vozaču je navodno pozlilo pa je izgubio kontrolu nad automobilom ispred pješačkog prijelaza te udario u bočno parkirane automobile čakovečkih i zagrebačkih registarskih oznaka. Očevid je u tijeku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 17.11.2021.

    ae jel vozač imaa covid certifikat...

  • Zg0009 17.11.2021.

    Pozlilo? Od cjepiva? Šta je bilo sa vozačem autobusa kojemu je pozlilo kod zelene tržnice pa je izrazbijao auta? Dva dana prije je bio cijepljen 2. dozom

  • moki1 17.11.2021.

    i?kazna 2000kn.nebitna vijest!

Komentiraj...
Vidi sve komentare